Enseyances

  • Ensenyances en català:

Els grups de shambhala de parla catalana tenim també una web on trobar les ensenyances de shambhala en català. A la qual podeu accedir-hi.

  • Sessions de meditació:

Meditem tots els dimarts de 19:30 fin les 21:30 en el centre Gaia, Avda. del País Valencià 10, Alcoi (davant de la casa de la cultura).

Meditamos todos los martes de 19:30 a 21:30 en el centro Gaia, en la dirección indicada arriba.  La entrada es libre para quien desee asistir y meditar con nosotros. (Aunque no suele suceder, si alguna vez veis que a las 19:30 nadie abre la puerta, esperad al menos 10 minutos, puede ser que nos hayamos retrasado un poco).

  • Ñinthüns:

El pròxim ñinthün serà …

EL ÑiNTHÜN ES FARÀ PEL MATÍ (10:30h-13:30h) I VESPRADA (16:00h-18:00)

EN AQUEST ÑINTHÜN ANEM A PRÀCTICAR COM TREBALLAR AMB LES EMOCIONS (PRÀCTICA BASE).

NOTA: El ñinthün consisteix en una serie de pràctiques de meditació que es fan al llarg de tot un matí i ara també per la vesprada. Comencem la pràctica amb meditació asseguda i anem alternant amb meditació caminant i amb una contemplació, una lectura contemplativa, un comentari en grup de la lectura i altres tipus d’activitats.

Los ñinthüns consisten en una meditación durante toda una mañana. EL ÑiNTHÜN SE REALIZARÁ POR LA MAÑANA (10:30-13:30) Y TARDE (16:00-18:00).

EN ESTE ÑINTHÜN VAMOS A PRACTICAR CÓMO TRABAJAR CON LAS EMOCIONES (PRÁCTICA BASE)